خواص ضد سرطانی زعفران
زعفران دارای عطر و طعم متمایز است و یک عنصر ارزشمند در بسیاری از غذاهای ایرانی و غذاهای مللاست.
- زعفران بدن انسان را در مقابل مواردی مثل استرس، سرطان و عفونت ناشی از اکسیدان کمک میکند.
- اجزای فعال زعفران در بسیاری از داروهای سنتی به عنوان آنتی اکسیدان، ضد تشنج، ضد عفونی کننده و ضد افسردگی استفاده می شودـ
- زعفران یک منبع آلی از مواد معدنی از جمله: پتاسیم، آهن، منگنز، مس، کلسیم، سلنیوم، روی و منیزیم است.
- پتاسیم به کنترل قلب و فشار خون کمک میکند.
- وجود آهن برای تولید گلبول های قرمز ضروری است.
- منگنز و مس به عنوان عوامل همکار برای آنزیم آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار می گیرند.
- کلسیم موحب استحکام دندان ها و استخوان ها میشود.
- وجود سلنیوم برای حفظ سلامتی ضروری است.
- روی موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود زخم میشود.
- منیزیم به تنظیم دمای بدن و سم زدایی کمک میکند.
- زعفران غنی از ویتامین هایی از جمله ویتامین A، فولیک اسید، ریبو فلاوین، نیاسین و ویتامین c است.
درباره این سایت