خواص ضد سرطانی زعفران

زعفران دارای عطر و طعم متمایز است و یک عنصر ارزشمند در بسیاری از غذاهای ایرانی و غذاهای مللاست.

  • زعفران بدن انسان را در مقابل مواردی مثل استرس، سرطان و عفونت ناشی از اکسیدان کمک می‌کند.
  • اجزای فعال زعفران در بسیاری از داروهای سنتی به عنوان آنتی اکسیدان، ضد تشنج، ضد عفونی کننده و ضد افسردگی استفاده می شودـ
  • زعفران یک منبع آلی از مواد معدنی از جمله: پتاسیم، آهن، منگنز، مس، کلسیم، سلنیوم، روی و منیزیم‌ است.
  • پتاسیم به کنترل قلب و فشار خون کمک میکند.
  • وجود آهن برای تولید گلبول های قرمز ضروری است.
  • منگنز و مس به عنوان عوامل همکار برای آنزیم آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار می گیرند.
  • کلسیم موحب استحکام دندان ها و استخوان ها می‌شود.
  • وجود سلنیوم برای حفظ سلامتی ضروری است.
  • روی موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود زخم‌ می‌شود.
  • منیزیم به تنظیم دمای بدن و سم زدایی کمک میکند.
  • زعفران غنی از ویتامین هایی از جمله ویتامین A، فولیک اسید، ریبو فلاوین، نیاسین و ویتامین c است.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فايل دي اي هگفاز تولید محتوا بهینه شده نیستان فلسفه وبلاگ بلیط لحظه آخری چارتر خارجی تیک بان عمومی فرکتال هنر ایده نامه علمی سلوی ایکورد مجله ماشين ها